Ensimmäinen päivä viikon karkkilakkoa melkein jo takana, ja tekee jo nyt tiukkaa.. Kävin kaupassa ja ostin kurkkua ja porkkanaa ja yritin huijata itteeni syömällä niitä jugurttidipin kanssa. Että melkein niinkuin karkkia muttei sinnepäinkään. Eihän se niin hyvää ollu mutta kyllä mun on pakko alkaa asettaan jotain rajoja tälle mun herkuttelulle. Ainakin nyt hetkeksi. Jos sunnuntaihin asti pystyis olemaan syömättä karkkia niin voisin sitten palkita itseni isolla makuunikarkkipussilla junamatkan ajaksi :)

Saa nähdä millainen tästä blogista nyt muodostuu.. Hankala jotenkin aloittaa kirjoittamista. Sellanen olo, että hirveästi on kaikkea mutta siltikään ei mitään niin ajankohtaista eikä tärkeää. Mutta ehkä tämä tästä :). Tällä hetkellä mielessä pyörii vain se, että enää seitsemän päivää töitä ja sitten takaisin kotiin :)! (hui, sanoin sitä kodiksi..). Ihanaa, oma kämppä, omat tavarat (materialisti-minä) ja kaikkein tärkeintä, oma rauha !! Luultavasti ensimmäisen viikon siellä järkkäilen vain paikkoja ja nautin siitä että saan tehdä mitä tahdon välittämättä kenestäkään. Sanon kavereille vain että jos tahtovat nähdä niin voivat tulla kylään :). Täältä kesäkämpiltä oon jo melkein kaikki kamat pakannu, ja ne ois tarkoitus viedä jo viikonloppuna. Sitten vielä rinkan kanssa helsinkiin neljäksi päiväksi ja sen jälkeen mahtavaa :)!!

Vaikka hankala sanoa miten käy. Vaikka odotan paluuta niin kovasti, voi olla että siellä iskee taas paska olo. Tai lähinnä, nyt tän neljän kuukauden aikana oon hyvin pystyny sulkeen O:n ja sen kaiken paskan viime talvelta pois ajatuksistani, ja jopa uskottelemaan itselleni että oon selvinnyt ja päässyt yli ja jatkanut elämää. Mut voi olla, että kun meen sinne takas ja joudun joka päivä käveleen sen asunnon ohi ja pelkäämään että milloin törmään siihen, niin huomaankin että en olekaan selvinnyt ihan kaikesta. Mene ja tiedä, nyt on olo ihan hyvä ja energinen (?) ja jos alkaa tuntua pahalta pitää kehitellä jotain muuta :). Toivon vaan että syysmasennus ei tänä vuonna iske.

Mutta syksystä puhuttaessa..

Tehtävät syksylle: (nyt ku ne kirjottaa ne on pakko tehdäkin :))

1. Aloita jumppa. Pakko.
2. Aloita oikeasti gradu ja tee se jouluun mennessä. PAKKO.
3. Älä enää sekoile miesten kanssa joiden kanssa et oikeasti voi kuvitella olevasi. Älä huijaa niitä äläkä ainakaan ittees, vaikka siitä tulisikin parempi olo. Lähes pakko :).
4. Äläkä vain mene ihastumaan VM:n!