Oon ollu tämän viikon tylsistynyt, surffaillut netissä ja lukenut muiden ihmisten elämästä. Hassua, kuinka sitä kiinnostuu joistakin ihan tuntemattomien jutuista ja eläytyy ja samaistuu melkein siihen että mitä niiden elämässä tapahtuu ja miten niillä menee..

Mutta kuitenkin. Ajattelin sitten itsekin perustaa blogin, saa nyt nähdä kuinka aktiivisesti tätä tulee päivitettyä. Mulla kun on pahana tapana aina aloittaa jotain tai innostua jostakin, ja tää innostus kestää ehkä viikon ja sitten se taas unohtuu. Mutta toisaalta, paljon aikaa vietän muutenkin tässä tiesikalla, niin miksei sitä vois vähän kirjoitella omasta elämästäänkin. Se voi melkein olla ihan hyväksikin mulle. Nimittäin ku kirjottaa juttuja ylös jonnekin niin niitä on pakko vähän miettiäkin... Mulla kun on tapana vain mennä ja olla ja välillä olla miettimättä ollenkaan :).

Mutta taidankin alkaa tutustumaan tähän sivustoon nyt ja tulla myöhemmin avautumaan enemmän. Tai ensin taidan kyllä lähteä käymään tuossa lähikaupassa ja ostaa jotain naposteltavaa. Tänään oli niin tuulinen ilma että hyvä syy laiskalle olla lähtemättä lenkille :). Korvataan tämä siis rauhallisella koti-illalla herkkujen parissa..